Workshops & vakanties

 Er zijn bij Terrayoga regelmatig workshops, reizen en retreats

 

zaterdag 18 november 2017

Yoga Special – Vooroverbuigingen

(informatie volgt)

 

ZonnebloemLocatie: Hazenkampseweg 26

Tijdstip: van 9.30 tot ca. 12.30 uur

Kosten: € 30, – / € 25,- voor cursisten van Terrayoga

 

 

 

 

13 – 20 mei 2017

Yogaweek in Frankrijk.

Samen met yogadocent Annemiek Bolscher organiseerde ik deze week al eerder.

Twee maal per daags yoga in de Franse natuur.

http://www.masblanc.nl/vakantie-cursussen-zuid-frankrijk/workshops/yoga-past-bij-u/

 

 

Wegens succes herhaald!

23 juli – 1 augustus 2017 – Yogavakantie in Kirgizië

Een avontuurlijke yogavakantie met dagelijks yogalessen, verblijf in een yurts en in ee datsja in de Grigorievka bergkloof, plus excursies in het unieke natuurgebied rond het Issyk-Kulmeer.

http://www.belzhan.org

 

yurtkamp-3

 

 

De pers over de workshop Yoga & Schrijven op het Yogafestival Nijmegen (2013):

Ik ga naar de workshop Yoga en schrijven; eentje die ik uiteraard meteen had omcirkeld en wat achteraf voor mij misschien wel het hoogtepunt van het festival was. De workshop wordt gegeven door Christel Jansen: yogadocente, journalist en auteur van zowel kinderboeken als volwassen non-fictie boeken.

Met slechts negen mensen van werkelijk totaal uiteenlopend type, leeftijd en sekse wordt het een persoonlijke bijeenkomst. Na een korte voorstelronde en visualisatie-oefening gaan we aan de slag. Christel legt uit dat de don’ts (yama’s) en do’s (niyama’s) uit de yogafilosofie te herleiden zijn naar je eigen schrijfproces. Zo doen we onszelf bijvoorbeeld vaak geweld aan (een van de yama’s) in de vorm van een duiveltje op je schouder dat zegt dat je niet genoeg discipline hebt, of slechte teksten schrijft. Met verschillende creatieve schrijfoefeningen laat ze zien dat schrijven voor een deel ook loslaten is, evenals het beoefenen van yoga. Het is goed om zo veel mogelijk zonder doel te gaan schrijven.

Yoga motiveert je om door te gaan als je vast zit, om in jezelf te blijven geloven, tevreden zijn met wat je hebt geschreven, zonder verwachtingen. Deze vrouw is een ware inspiratiebron! –  besproken in Ugenda door Eva-Marijn de Vries